Lieve oppas gezocht die 2 werkdagen in de week op mijn 2 teckeltjes met verlatingsangst bij mij in Langenboom wil passen in hun eigen woning en tuin.

Ik zoek iemand voor de dinsdagen van 8-17 uur, de andere werkdag kan in overleg en hoeft ook niet iedere week dezelfde dag te zijn. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding! Ook is het mogelijk dat ik u ophaal en wegbreng mocht vervoer een probleem zijn. Interesse? Ik ben te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0683708721.

Weide gezocht voor het inscharen van enkele paarden. Ik ben opzoek in de omgeving van Mill naar ca.1 tot 2 ha weidegrond voor het inscharen van enkele paarden. Weide dient bij voorkeur te beschikken over water, elektriciteit en eventueel (schuil) stal. Indien dit niet aanwezig is, aarzel niet om toch te reageren. 
Ik zie uw reactie graag tegemoet. Tel. 06 - 22 44 68 43.

Gezocht: Na 22 jaar gaat mijn schoonmaak hulp het wat rustiger aan doen, dus ben ik op zoek naar een zelfstandig werkende schoonmaak hulp voor 4 uur om de 2 weken in Mill. Dag en/of tijd in overleg, bij interesse graag een reactie: 06 135 80 620.

Ik zoek een hulp om mij te helpen ons huis in het centrum van Mill schoon te houden. Door gezondheid probleempjes kan ik het zelf niet meer. Wie kan er minimaal 3 uurtjes per 2 weken ? Dag en tijd is bespreekbaar. tel. 06-38220116.

Meivakantie in aantocht. Zomervakantie lijkt nog ver weg, maar plannen doe je nu al. Je schrikt ervan wat alles kost. Wil je een extra centje verdienen? Ik bied je een leuke job aan. Voor informatie bel/app naar Bianca Olivier 06 40 35 90 57.

Na 25 jaar linedancing bij Ada en Gerrie van 't Heike gaan we m.i.v. 4 april dansen bij de Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 13 in St Hubert. Heb je zin om mee te doen dan ben je van harte welkom op de donderdagavond van 20.00u tot 22.00u. De eerste 2 lessen zijn gratis. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Voor informatie kun je contact opnemen met: West Side Country Dancers,
Rieky, tel. 06-19856834
Carla  tel. 06-44526667.

Gevraagd: zelfstandig werkende schoonmaakhulp voor 4 uur per week in het buitengebied van Mill. Bij voorkeur op een woensdag of donderdag. 
Heeft u interesse? Bel of app naar 06 132 55 907.

Hart onder de riem steken - Ik ben op zoek naar adressen van mensen wie een hart onder de riem kunnen gebruiken, bv mensen die eenzaam zijn, zieke mensen of arme mensen in mill.
Ik zou deze mensen graag iets kleins willen brengen om hun dag op te proberen te fleuren.
Weet u iemand stuur dan het adres naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en misschien kan ik die persoon even opfleuren.
Veel dank!
( ps ik ga vertrouwelijk met de adressen om )

Te koop gevraagd; schilderij of tekening van Kees Bastiaans, bel 06 27 14 64 48.

Stichting 't Verzetje Wilbertoord is bezig om de 'Langste sjaal van Nederland' te breien. We hebben inmiddels 1,7 kilometer maar moeten minimaal 8 kilometer breien en hiervoor is heel veel wol nodig, met name wat dikkere wol. Wie kan ons hierbij helpen? Voor informatie: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel: 06-30530103. 

Gezocht mensen die met mij munten, biljetten of postzegels willen ruilen. Ik woon in Sint Hubert. Tel. 06 22 92 94 79.
 
Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..