Wekelijks plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Electro technisch bureau Timmers uit Cuijk heeft in Mill en omgeving al jaren een goede klank, vooral dankzij de werkzaamheden van haar vertegenwoordiger alhier, de heer H.M. van Hout. Dit leidde tot de vestiging van een filiaal aan de Burgemeester verstraatenlaan 2, waar een fraai herenhuis door de verbouwing en het aanbrengen van mooie etalages in een riant zakenpand werd herschapen.
Mede door het aanbrengen van trottoirs heeft deze hoek van de Stationsstraat - verstraatenlaan het aspect van de dorpskern belangrijk verfraaid.
Donderdag 24 maart a.s. vind om half drie de officiële opening plaats van deze nieuwe zaak in televisietoestellen, radio’s en verwante artikelen, waarbij het publiek volop gelegenheid wordt geboden , de nieuwe zaak te bezichtigen en waarbij deskundig voorlichting wordt gegeven omtrent de aangeboden toestellen en apparaten.
Wij wensen de ondernemers succes.

Bron Hermsen Fotografie

Meer van dit soort foto’s bekijken? Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.