Afgelopen week hebben onze vrijwilligers de inwoners van Mill, Langenboom, Wilbertoord en Sint Hubert weer voorzien van de bekende enveloppen voor donatie aan de deelnemende goede doelen.

De vrijwilligers van alle 4 de kerkdorpen gaan in de week van 8 april op pad om de envelop bij u op te halen.

De wereld verandert en digitaal geldverkeer begint steeds meer gemeengoed te worden. Daarom is dit jaar, met uitzondering van Wilbertoord, de mogelijk om digitaal te doneren via een QR-code op het invulformulier. Ook kan bij bezoek van de collectanten aan uw voordeur de QR-code gescand worden, deze bevindt zich op de collectebus. Wanneer men hier gebruik van maakt wordt het gedoneerde bedrag gelijkmatig over alle deelnemende goede doelen verdeeld.

Uiteraard blijft de enveloppe vullen met contant geld mogelijk en misschien wel de gemakkelijkste wijze omdat men dan gericht aan een of meerdere favoriete goede doelen kan doneren.

We hopen tijdens deze editie weer op de gulle houding van onze inwoners te mogen rekenen.

Ieder kerkdorp heeft zijn eigen verzamel/innamepunt en er wordt gezamenlijk opgetrokken om het ook dit keer weer tot een succes te maken.

Wat het kerkdorp Mill betreft mogen we voor het 8e jaar tijdens de inname-avonden weer gastvrij gebruik maken van de bibliotheekruimte op de benedenverdieping in Myllesweerd.

De facilitaire ondersteuning van de Goede Doelen Week Mill wordt dit jaar wederom verleend door: Top beveiliging, Myllesweerd, Regio Bank en Biblioplus en we willen hiervoor onze erkentelijkheid uitspreken voor hun bijdrage.

We wensen al onze collectanten veel succes toe met de inname van de bijdragen.

Na de collecteweek zullen de individuele organisaties van de kerkdorpen via de Neije Krant de resultaten van de actie met u delen.

Namens,
De organisaties van de Goede Doelen, Langenboom, Wilbertoord, Sint Hubert en Mill