Kleinschalig, praktijkgericht en de leerling centraal. Dat zijn de speerpunten van VMBO Peelrand.

De enquête onderzoekt de behoefte en haalbaarheid van een nieuwe kleinschalige VMBO school in de regio Land van Cuijk en Maashorst. De deelname aan de vragenlijst is gegarandeerd anoniem en enorm waardevol voor ons. 

Wij nodigen uitdrukkelijk alle ouders uit voor het invullen van de enquête ongeacht het schooladvies van uw zoon of dochter. Voor onze enquête is dit erg belangrijk en straks voor de ouderverklaringen ook. Mogelijk zit uw zoon of dochter al in de brugklas van een andere school of gaat uw kind straks naar een HAVO of VWO school, ook dan nodigen wij u uit om de enquête in te vullen. Het neemt slechts 4 minuten van uw kostbare tijd in beslag.

Het belang voor een kleinschalige school in de regio voor kinderen die zich thuis voelen in zo’n veilige omgeving is belangrijk. Daarnaast zorgt het ervoor dat toekomstige leerlingen en ouders net als u nog steeds een keuze kunnen maken tussen kleinschalig onderwijs en een grotere school. Wij hebben hier de afgelopen periode onze schouders onder gezet, maar... het is echter van cruciaal belang dat alle ouders hun stem laten horen. Om te mogen starten, hebben draagvlak uit de regio nodig. 

De enquête en overige informatie vind u op www.vmbopeelrand.nl

Aanstaande donderdag 11 april zijn wij ook te gast in het Live Podcastcafé van De Neije Krant in ’t Lagerhuis. Hier zullen wij ook vertellen over dit initiatief en bestaat de mogelijkheid ook vragen te stellen. Deze avond waarop er ook andere onderwerpen besproken worden start om 20.00 uur, toegang is gratis. Verder kunt u ons volgen op Facebook! 

Stichting vmbo-onderwijs Mill en omstreken