Gezelligheidskoor ÉgeWies uit Wanroij, onder de muzikale leiding van Peter van Hout, is op zoek naar nieuwe leden.

Het koor telt momenteel 47 zeer actieve leden. Toch zijn vrouwelijke en zeer zeker ook mannelijke leden meer dan welkom, om samen met ons de muzikale gezelligheid tijdens repetities en optredens op een nog hoger peil te brengen.

ÉgeWies zingt veel Nederlandstalige liedjes en niet zelden met eigen teksten, maar ook een aantal Duits- en Engelstalige, veelal uit de zestiger en zeventiger jaren. Het koor wordt begeleid door een eigen combo. Er wordt gezongen uit een tekstboek en niet vanaf bladmuziek. 

Muziek verbindt en maakt je vrolijk. Dus als je ook maar een beetje kunt zingen en een avond gezelligheid wil, kom dan eens naar de repetitie van onze enthousiaste zanggroep op een maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in ‘t Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 in Wanroij.

Wil je meer informatie over ons koor kijk dan op www.egewies.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Chris Selten (06 2931 1800).