Wekelijks plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuws uit 1960
“De heer B. Abels (in de volksmond Ben Pap) herdacht de dag, waarop hij 25 jaar geleden in dienst trad bij de zuivelfabriek.
Een kwarteeuw lang heeft hij als melkventer zijn klanten op voortreffelijke wijze gediend.
Hoezeer dat gewaardeerd werd bleek wel op zijn jubileumdag.
Hij ontving zeer veel mondelinge en schriftelijke gelukwensen.
Ook de zuivelfabriek liet zich natuurlijk niet onbetuigd.
De voorzitter, de heer M. v. Gemert en de beide directeuren, de heren J. v. Laake en B. v. Dommelen, waren tijdens de receptie aanwezig.
Alvorens de heer B. Abels te feliciteren met zijn jubileum werd bij monde van de heer M. v. Gemert deze jubilaris figuurlijk in de bloemetjes gezet. 
De voorzitter memoreerde in het kort de vele verdienste van de heer B. Abels in het belang van de zuivelfabriek en van de consument.
Ook werd hem een oorkonde en een personeelsmedaille in brons aangeboden voor 25 jaar trouwe dienst van de Koninklijke Nederlandse zuivelbond.”

Bron: Hermsen Fotografie

Meer van dit soort foto’s bekijken?

Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.