Rens Hubers ontmoet 'Tegenliggers' tijdens zijn wandelingen en fietstochten. Hij maakt een praatje met hen en zet ze op de foto. Wie zijn die tegenliggers? Dat is regelmatig te zien in deze rubriek.

Simon Verstraten is op zondag lekker aan de wandel op landgoed Tongelaar. “Dat doe ik tegenwoordig wel vaker want ik ben alvast aan het trainen voor de komende Vierdaagse”, zegt hij. Die Vierdaagse gaat hij lopen met een aantal vrienden, voor het eerst. “We zijn van plan om een paar weekenden te trainen met flinke afstanden en dan moet het wel lukken.”

Simon (32) is een zoon van Peter en Gemma Verstraten en hij is opgegroeid aan de Stationstraat in Mill, samen met zijn broers Kamiel en Jules.

Simon heeft een tijdje samen met zijn vriendin Cindy in Arnhem gewoond maar sinds een half jaar wonen ze nu in de Molenstraat in Mill en dat bevalt hen prima.

Simon werkt bij Arcadis, een internationale organisatie die ontwerp- en adviesdiensten levert voor een duurzame natuurlijke omgeving. Simon werkt bij de vestiging in Arnhem.

In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig. Zo is hij ook aan het trainen voor een triatlon die voor komend najaar op het programma staat.

En dan vervolgt Simon zijn weg. “Even langs de Kuilen en dan naar huis”.

Rens Hubers