De samenvoeging van 5 gemeenten tot 1 gemeente Land van Cuijk had voor gemeenschapsaccommodaties behoorlijke gevolgen. De gemeente Mill en Sint Hubert had een gunstig accommodatiebeleid wat door de harmonisering met de accommodaties uit de 4 andere gemeenten kwam te vervallen.

Hierdoor moesten de accommodaties in Mill, Langenboom, Wilbertoord en Sint Hubert anders gaan denken en werken.

Over de gevolgen van dit nieuwe accommodatiebeleid voor de Jachthoorn in Sint Hubert sprak Corné Kremers met Jan de Groot en Han Lavrijssen uit Sint Hubert. Jan is voorzitter van de Jachthoorn en zij betrokken ook de Dorpsraad in Sint Hubert bij het ontstane probleem, hiervan is Han voorzitter. De heren verwachten dat het allemaal goed gaat komen, maar daarbij heeft men wel de hulp van zowel de gemeente als van inwoners nodig. Hoe dit alles er in de praktijk uitziet hoort u in het meest recent geplaatste gesprek in De Neije Krant Podcast.

De Neije Krant Podcast is te beluisteren via alle bekende podcastkanalen, providers en apps. Ook in de rubriek Podcast op www.inmill.nl is dit gesprek samen met bijna 450 andere gesprekken terug te vinden. Techniek van de opname verzorgde Thijs van den Heuvel.