Foto: Cockie Kremers

Tijdens Koningsdag werd in bijzijn van diverse sponsoren het nieuwe speeltoestel in het Aldendrielpark officieel in gebruik genomen.

Burgemeester Marieke Moorman had lovende woorden over het Aldendrielpark wat een compliment is voor de vele vrijwilligers die dit Aldendrielpark wekelijks onderhouden. Volgens burgemeester Moorman het mooiste park van de gemeente. 

Eerder waren er in het Aldendrielpark al andere beweeg- en speeltoestellen geplaatst, maar iets voor de kleinste ontbrak nog. Dankzij een door Klomp Advies en RegioBank in Mill opgezette sponsoractie en de medewerking van tal van sponsoren en vrijwilligers werd aan de wens van Stichting Aldendrielpark voldaan. Velen vermaken zich al prima in het Aldendrielpark als ideale locatie voor ontmoeting en ontspanning, maar nu is er ook voor de kleinste jeugd een mooi speeltoestel te vinden.

Bekijk een door Hen Daams van Omroep Land van Cuijk gemaakt sfeerfilmpje over deze in gebruik name en de Oranjefeesten via de rubriek Video op www.inmill.nl.