De TBB is een bigband uit Grave met een veelzijdig repertoire. De basis van de band bestaat uit een ritmesectie aangevuld met een uitgebreide blazerssectie met ervaren solisten. De zang wordt verzorgd door 2 uitstekende vocalisten.

De TBB heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bekende en veel gehoorde band die bij allerlei evenementen acte de presence geeft. De band speelt een breed repertoire  dat zowel evergreens uit het klassieke bigband repertoire, alsook pop-, latin- en dansnummers omvat.

De TBB repeteert wekelijks op de woensdagochtend onder professionele leiding in een goed uitgerust repetitielokaal in Langenboom.

We heten een nieuwe trombonist (m/v) graag welkom waarbij we uitgaan van ervaring met spelen in een orkest/band en vaardigheid in het spelen van bladmuziek. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om een keer een repetitie bij te wonen en de sfeer te proeven. Schroom niet en neem contact op met Andre Haverkort, 06-13027345 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitgebreide info: www.thompsonbridgeband.nl.