Zorgboerderij de Horst en Millsveld, een zorgboerderij, dagbesteding én werkplek voor jonge en ouderen met dementie, niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en psychische problemen, kondigen met trots de nieuwe beweegtuin aan.

Deze innovatieve tuin is ontwikkeld in samenwerking met het Millse bedrijf Proludic, een expert in speel- en beweegtoestellen.

De beweegtuin is ontworpen om beweging en activiteiten te stimuleren voor alle cliënten, ongeacht hun fysieke niveau of de leeftijd. "Bewegen en bezig blijven is belangrijk voor iedereen, maar vooral voor de mensen die bij ons komen. Het helpt hen niet alleen fysiek fitter te blijven, maar heeft ook een positief effect op hun mentale welzijn, hierdoor worden verdere gezondheidsproblemen voorkomen" zegt Jelle Albers, directeur van Zorgboerderij de Horst en Millsveld. "Met deze tuin bieden we een veilige en stimulerende omgeving waarin onze cliënten kunnen sporten en bewegen, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven."

De beweegtuin bevat verschillende soorten apparatuur die geschikt zijn voor verschillende niveaus, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan sporten en bewegen. Het unieke is dat de beweegtuin midden op het prachtige terrein van De Horst en Millsveld staat. Er wordt bewogen met uitzicht op de natuur, dieren en landerijen. 

Over Zorgboerderij de Horst en Millsveld Zorgboerderij de Horst biedt gespecialiseerde dagbesteding aan ouderen met dementie, NAH en psychische problemen in een prachtige, landelijke omgeving. 

Millsveld is specifiek voor mensen tussen de 20 en 65 jaar oud met dementie, NAH en psychische problemen. Op Millsveld kunnen zij naast activiteiten weer werkzaamheden doen op het buitenterrein, in de natuur of in de verschillende (timmer) werkplaatsen. 

Onze missie is dat alle mensen een plek in de maatschappij krijgen. Dat doen we door mensen weer werkzaam te laten zijn in een echt bedrijf, een doel te geven, beweging te stimuleren en sociale contacten te bevorderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zorgboerderij de Horst en Millsveld. 

www.millsveld.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |06-51161877
www.zorgboerderijdehorst.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-22686590

Over Proludic 

Meer weten over de mogelijkheden van een beweegtuin? Proludic is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van speeltoestellen voor professionele speel- en sportterreinen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

www.proludic.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0485 470724