Wilt u met uw betaalrekening van uw huidige bank overstappen naar de RegioBank in Mill? Dat is in de praktijk makkelijker dan dat u wellicht denkt.

Bovendien krijgt u een cadeaubon ter waarde van 40,- euro als u dit in deze maand (mei 2024) doet. Over hoe overstappen in de praktijk werkt spraken we met Carla Sanders uit Mill, al ruim 25 jaar actief in het bankwezen bij Klomp Advies - RegioBank in Mill. 

“Veel mensen vinden het gewoon nog altijd erg prettig om even binnen te kunnen lopen en persoonlijk contact te hebben als het over bankzaken gaat. Dat kan hier bij ons aan de Stationsstraat in Mill nog altijd, men kan hier geld storten maar ook contant opnemen, niet via een onpersoonlijk apparaat, maar gewoon bij een van onze medewerkers.” Carla vertelt dat in deze digitale tijd waarbij je veel hoort over fraude in de financiële wereld het soms fijn is om bij twijfel of vragen een kantoor dichtbij te hebben waar je snel even naar toe kunt. “En dat kan hier, elke werkdag is ons kantoor geopend en kan men voor vragen zonder afspraak binnenlopen.”  

Elk jaar organiseert de RegioBank de overstapweken. “We hebben ook speciale weken voor het sparen door kinderen en om andere diensten die we bieden onder de aandacht te brengen, maar in de maand mei staat het overstappen naar een betaal- en spaarrekening bij de RegioBank centraal.” En dat is makkelijker dan de meesten wellicht denken. Carla: “Dat gaat eigenlijk bijna allemaal vanzelf en we helpen bij wat niet automatisch gaat. Zo worden bedrijven en instanties die via een incasso geld afschrijven automatisch geïnformeerd over de nieuwe betaalrekening. Gedurende dertien maanden wordt geld wat men ontvangt ook automatisch van de oude rekening doorgestort naar de nieuwe rekening.” Hierbij staat dan ‘overstap’ vermeld, zodat men kan zien aan wie men nog wel het nieuwe rekeningnummer zelf door moet geven. “Maar dat houden wij ook in de gaten en meestal nemen we zelf contact op om te checken of alles naar wens verloopt en helpen we bij het doorgeven van het rekeningnummer, als men dat fijner en makkelijker vindt. Dat alles hoort bij hetgeen we als RegioBank willen, persoonlijk en dichtbij.” 

Carla werkt al ruim 40 jaar in de wereld van assurantiën waarvan ze de laatste 25 jaar gespecialiseerd is in bankzaken. Ze begon destijds bij Henri Kremers, hierna werd het kantoor overgenomen door van Lunen Advies en vervolgens werd het Klomp Advies. “In al die jaren is er erg veel veranderd. Anno 2024 wellicht wel meer dan ooit, zo goed als wekelijks hebben we een Webinar (online cursus) om de actuele ontwikkelingen rond geldzaken te leren.” Vandaar dat de medewerkers van de RegioBank in Mill ook altijd op de hoogte zijn van de nieuwste regels en wetten en hun klanten daarmee graag helpen en adviseren. 

Klomp Advies - RegioBank Mill
Stationsstraat 1c
5451 AM Mill
0485 45 59 59
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.klomp-advies.nl