Rens Hubers ontmoet 'Tegenliggers' tijdens zijn wandelingen en fietstochten. Hij maakt een praatje met hen en zet ze op de foto. Wie zijn die tegenliggers? Dat is regelmatig te zien in deze rubriek.

Aan de Uilweg in Mill komen twee dames op een duofiets aanfietsen. Ze stoppen om een kunstwerk van de pas geopende Kunstroute van Ontdek Mill te bekijken. Het werk is gemaakt van allerlei kleuren kroonkurken en ze genieten er zichtbaar van. 

Nolda Verbeek en Els Hoppenreijs zijn samen op pad vanuit de Wester in Mill.

Nolda bezoekt daar “De Ontmoeting” van Sociom en Els gaat regelmatig als vrijwilliger met iemand fietsen, tenminste als het weer het toelaat, “en vandaag voor het eerst met Nolda”, zegt Els. “Hoe gezellig is het om met dit mooie weer samen te gaan fietsen dus dit vrijwilligerswerk past helemaal bij mij,” straalt ze.

Ze zijn van plan om een gedeelte van de Kunstroute te fietsen want dat vinden ze allebei leuk. 

Nolda (80) is opgegroeid in Odiliapeel maar voor de liefde stak ze de Middenpeelweg over en ging samen met haar man Herman wonen aan de Veldweg in Mill. Helaas is Herman vorig jaar overleden.

Els (75) is afkomstig uit Elst en woont sinds 20 jaar op de Brugse Berg in Mill.

Ik geef de dames een duwtje en dan fietsen ze weer lekker verder. Zo te zien en horen gaan Nolda en Els nog wel vaker samen op pad!

Rens Hubers