Visit Land van Cuijk laat je graag kennismaken met interessante, ondernemende  en bijzondere inwoners uit het Land van Cuijk. Maar ook met organisatoren van evenementen. Daarom doet Corné Kremers een serie interviews onder de naam “Groeten uit het Land van Cuijk” die via alle bekende podcastproviders en via www.groetenuithetlvc.nl te beluisteren zijn.

Zo zijn er al gesprekken te beluisteren met Jan Hendriks van Doe Maar, Koen Wijn van Omroep Brabant, scheidsrechter KNVB betaald voetbal Jannick vd Laan, YouTuber Govert Sweep, ondernemer en organisator Daags na de Tour Pierre Hermans en gitarist Stanny Goossens, die met zijn bekende gitaarnummers nog steeds duizenden mensen laat feesten en zingen. Daarnaast staan er gesprekken in de planning met topjudoka Guusje Steenhuis die in voorbereiding is voor de Olympische spelen, Ielja Strik die net terug is van het WK bankdrukken in de USA, burgemeester Marieke Moorman en gaat men met de podcastset op bezoek in het Oorlogsmuseum in Overloon.

Meer weten over de podcast Groeten uit het Land van Cuijk van Visit Land van Cuijk? Check www.groetenuithetlvc.nl of bel/app met Corné Kremers via 06 10 838 612 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..