Wekelijks plaatsen we in De Neije Krant en op inmill.nl foto’s en artikelen uit het archief van Toon Willems. Dit onder de titel Mill van toen.

Hebt u ook leuke foto’s voor deze rubriek? Denk aan familie- groep- of clubfoto’s uit het verleden, foto’s van gebeurtenissen in Mill of andere foto’s die mooi zijn om te bewaren en publiceren, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harmonie, Juliana en scherpschuttersvereniging streden om de inhoud van ’t spaarvarken, die door de Tros werd verdubbeld tot f 618,00. Scherpschuttersvereniging Mill zegevierde.
Zaterdagmorgen werd vanwege de Tros in zaal Vugts onder grote belangstelling de radio-quiz “Piekuur “ gehouden, welke een uitermate prettig verloop had. De wedstrijd met zijn hele entourage waarbij veel “prettig Mills “ te berde kwam, werd opgenomen en woensdagmorgen hebben velen van de betreffende radio-uitzending genoten. Uit een eerdere publicatie kennen onze lezers het verloop van zulk een quiz, zodat we daarop niet behoeven te komen.
Voor de deelnemende verenigingen traden als representanten op de heren de Vries (scherpschuttersvereniging Mill), van lijsel (harmonie) en van Sambeek (Juliana). André Meurs presenteerde het geheel op even deskundige als prettige wijze en Yvonne Barnasconi toonde zich ’n charmante gastvrouw. 
De quiz werd gespeeld in 6 ronden en de partners gingen aanvankelijk scherp tegen elkaar op.
De supporters bleken met het kopen van lootjes van f1, f309, in ’t spaarvarken “TRUUS” te hebben gedeponeerd.
De TROS verdubbelde dit bedrag tot f618,- en de flinke buit mocht de heer de Vries in ontvangst nemen. 
Het was voor de TROS,voor de deelnemende verenigingen en hun vele supporters een groot succes en een prettige belevenis.

Bron Hermsen Fotografie

Meer van dit soort foto’s bekijken?

Bezoek dan de Facebookpagina van Toon Willems onder de naam Mill van toen.