Je familie veilig houden, begint met jou. Leer EHBO en versterk je gezinsveiligheid. Bescherm je kind of bescherm je ouders, kies voor onze EHBO-cursus!

Wist je dat een EHBO-cursus geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door vele zorgverzekeraars? Een EHBO-diploma is dan ook van onschatbare waarde. Maak het verschil tussen leven en dood, volg een EHBO-cursus en durf klaar te staan in geval van een ongeluk of ziekte, leer EHBO en vertrouw op jezelf, je bent nodig! 

Wist je dat een reanimatie-/AED-training inbegrepen is evenals de module ‘Eerste Hulp aan Kinderen’?

Eenmaal gediplomeerd mag je je aansluiten bij een EHBO-Vereniging tegen geringe jaarlijkse contributie en ben je ook inzetbaar bij plaatselijke evenementen en als burgerhulpverlener. Een EHBO-vereniging stelt je als lid in de gelegenheid om gratis nascholing te volgen en je competentie te verbeteren tijdens een maandelijkse herhalingslesavond.

EHBO Vereniging St. Willibrord Mill start in september 2024 een nieuwe cursus i.s.m. de EHBO-verenigingen van Wilbertoord en Zeeland. De cursuslast bedraagt in totaal 24 uren, incl. examen. Lestijden en dagen in overleg met de cursisten. De kosten bedragen all-in: € 225,-; wie één mens redt, redt de hele wereld!

Vraag een inschrijfformulier aan bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doen!