Foto: Patrick Bongartz

Het is een bijzonder moment wanneer een bedrijf een decennium van toewijding en zorg viert. Voor Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis in Sint Hubert is dit jubileum meer dan alleen een mijlpaal.

Het markeert een periode van medeleven, steun en het verlichten van de lasten tijdens de meest verdrietige momenten van het leven. Een Decennium van Toewijding: Al tien jaar lang ondersteunt Fiore Uitvaartzorg nabestaanden met een betrokken team van medewerkers. Bij alle activiteiten zoals de laatste verzorging, de momenten van afscheid nemen, of het regelen van een uitvaart, staat de persoonlijke warme aandacht aan families centraal. 

Sinds vorig jaar maart geeft Henry Lamers (61 jaar) uit Katwijk leiding aan Fiore Uitvaartzorg. “Pieter Kessels heeft met veel inzet, zorg en aandacht Fiore gestart in 2014 en vorig jaar heb ik het bedrijf van hem overgenomen. Ik ben al vele jaren actief in deze branche. Pieter heeft het afgelopen jaar nog af en toe bijgesprongen, contacten en zaken aan me overgedragen  en me geadviseerd rond het organisatorische gedeelte. Maar sinds kort geniet Pieter van zijn wel verdiende vrije tijd.”

Wat Fiore onderscheidt, is de zorgvuldige benadering van elke uitvaart. Ze begrijpt dat elk leven uniek is, ze streeft ernaar om elke dienst persoonlijk en respectvol vorm te geven. Door goed te luisteren naar de wensen van families, met oog voor detail, zorgt Fiore ervoor dat elke uitvaart een passend eerbetoon wordt. “Wij proberen alle wensen, al dan niet hardop uitgesproken te verwezenlijken in de tijd tussen overlijden en het daadwerkelijke afscheid. De mogelijkheden van ons eigen afscheidshuis en ruime mogelijkheden van persoonlijk afscheid nemen maken daarvan een belangrijk onderdeel uit.”

Het afscheidshuis in Sint Hubert voelt als een warme deken in verdrietige tijden. Het is een sfeervol intiem huis waar een overleden dierbare de laatste zorg kan krijgen en waar een afscheid kan plaatsvinden. Er is zelfs een 24-uurs kamer beschikbaar, waar de nabestaanden onbeperkt bij hun dierbare kunnen verblijven. De mooie sfeervolle tuin biedt de mogelijkheid om een afscheid buiten te laten plaatsvinden. En dat deze mogelijkheden en persoonlijke betrokkenheid gewaardeerd wordt blijkt uit de vele positieve reacties die Fiore ontvangt. “We hebben een speciaal keurmerk en op basis van recensies scoren we met een 9,6 erg goed. Ik ben dan ook erg trots op hetgeen we met ons hele team kunnen betekenen voor mensen in verdrietige tijden.”  

Terwijl Fiore Uitvaartzorg terugkijkt op een succesvol decennium, kijkt Henry uiteraard ook vooruit naar de toekomst. “Ons team bestaande uit 12 medewerkers blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige en persoonlijke diensten en het ondersteunen van families. Met een stevige basis van ervaring staan we klaar om de komende jaren nog meer nabestaanden te steunen. Maar ook verlenen we facilitaire ondersteuning aan collega uitvaartondernemers. Op naar nog vele jaren van zorg, compassie en dienstbaarheid.”

Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis
Kerkpad 17
5454 GK Sint Hubert
0485 - 47 00 00
www.fioreuitvaartzorg.nl