Nóg meer opluchting en blije gezichten in het Land van Cuijk en Maasduinen. De uitslagen van de eindexamens en herexamens zijn binnen. In het Land van Cuijk en Maasduinen hangen overal de vlaggen uit en wordt het succes gevierd.

Deze dagen vinden de diploma-uitreikingen plaats en worden de geslaagden flink in het zonnetje gezet. Ze zijn voorbereid en klaargestoomd voor de volgende stap in hun (school)leven. 

Trotsheid bij scholen 

“Onze leerlingen hebben het weer supergoed gedaan! We zien een stijgende lijn in onze eindresultaten en gemiddelde cijfers en dat maakt ons nog trotser! Namens het Merletcollege en Elzendaalcollege-Metameer feliciteren wij alle leerlingen met dit prachtige resultaat. Ga zo door en blijf grootste dromen najagen” aldus de rectoren.

Hieronder staan de slagingspercentages van het Merletcollege en Elzendaalcollege-Metameer na het tweede tijdvak (herexamens). Sommige leerlingen maken nog gebruik van het derde tijdvak. De resultaten daarvan volgen later, wat de slagingspercentages nog kan verhogen.

Elzendaalcollege Boxmeer
vmbo-t(g)/mavo: 96%
havo: 89%
vwo: 94%

Elzendaalcollege Gennep
vmbo-basis: 97%
vmbo-kader: 96%
vmbo-t(g)/mavo: 93%

Merletcollege Cuijk
vmbo-basis: 100%
vmbo-kader: 100%
vmbo-t(g)/mavo: 91%
havo: 86%
vwo: 87%

Merletcollege Grave
vmbo-basis: 100%
vmbo-kader: 100%
vmbo-t(g)/mavo: 91%
havo: 96%

Merletcollege Mill 
vmbo-basis: 100%
vmbo-kader: 100%
vmbo-t(g)/mavo: 100%

Metameer Stevensbeek
vmbo-basis: 100%
vmbo-kader: 97%
vmbo-t(g)/mavo: 89%
havo: 95%
vwo: 100%

Metameer jenaplan Boxmeer 
vmbo-basis: 96%
vmbo-kader: 100%
vmbo-t(g)/mavo: 95%

Fotobijschrift: Geslaagde leerlingen van het Merletcollege en Elzendaalcollege-Metameer. Scholen in het Land van Cuijk en Maasduinen trots over de slagingspercentages.