De landelijk werkende Stichting Hart in Actie heeft het deelnemende team van Bureau ICE uit Culemborg een gratis AED geleend voor een hartveilige deelname aan de Roparun 2016.

De Roparun is een estafetteloop van ofwel Hamburg ofwel Parijs naar Rotterdam. Bureau ICE zal vanaf Parijs vertrekken. Met een team van lopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers en fysiotherapeuten wordt de loop van meer dan 500 kilometer volbracht om geld op te halen voor mensen met kanker.

Bureau ICE (http://www.toets.nl/) is ervan overtuigd dat ieder lerend mens zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Zij maken daarom al 25 jaar eerlijke toetsen en examens voor onderwijs en overheid. Zo dragen zij hun steentje bij aan nog beter onderwijs in Nederland. En dat lukt niet in een dag of een week. Dat is een kwestie van een lange adem, hindernissen overwinnen en doorgaan wanneer je eigenlijk niet meer kunt. Dit gaan zij ook laten zien met hun deelname aan de Roparun tijdens het pinksterweekend in 2016. Vrijdag 13 mei reizen zij met 1 team bestaande uit 2x15 sportievelingen af naar Parijs. Dit jaar zijn zij veilig met een AED van Stichting Hart in Actie.

De landelijk werkende Stichting Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met een groeiend aantal partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Wij wensen het deelnemende team van Bureau ICE veel succes met deze uitdaging!

Mocht u meer willen weten, kijk dan op: www.hartinactie.nl.