Rudolf Maas en Vincent Willems

Sinds 1 januari 2016 heeft “De Boekhouder Mill” het administratiekantoor Putter & de Boer - van Kessel B.V. in Mill overgenomen. “Zij hebben ook een vestiging in Den Bosch, Axel en Utrecht en willen zich graag meer richten op die regio,” vertelt Vincent Willems.

“We hebben in goed overleg zowel het klantenbestand als het kantoor overgenomen. Ook de werknemers blijven binnen boord. Klanten van administratiekantoor Putter & de Boer - van Kessel B.V. krijgen daarmee een nieuwe stabiele partner als aanspreekpunt. Hierdoor hebben wij een volgende stap rond de groei van ons bedrijf kunnen nemen. Dit is ook gunstig voor onze huidige en toekomstige klanten, want ons aanbod aan diensten kan hiermee verder groeien.”

Rudolf Maas (16-10-1968) en Vincent Willems (07-03-1983) zijn alle 2 geboren en getogen Millenaren. Vincent: “Tijdens mijn opleiding liep ik stage hier in Mill en dat uitgerekend bij Putter & de Boer – van Kessel B.V. Na mijn stage bood men mij daar een baan aan.” Naast zijn baan bleef hij diverse opleidingen volgen om zich te specialiseren op het financiële en administratieve gebied. 

Rudolf zit ook al enige tijd in het vak. ”In 1996 kwam ik in contact met Jos de Kleijne die hier in Mill een accountantskantoor had en toevallig was daar een vacature. Daar ben ik begin 1997 begonnen.” De jaren daarna heeft hij diverse opleidingen gevolgd, waarbij hij na 6 jaar de opleiding tot belastingadviseur met goed gevolg heeft doorlopen.

Vincent begon in maart 2008 al voor zichzelf. “In dat jaar heb ik Rudolf al gesproken om mogelijk samen wat doen. Hij was toen penningmeester bij Stichting Carnaval Mill, een hobby die ik later van hem over heb genomen.” Toen Vincent qua werk vol kwam te zitten benaderde hij Rudolf opnieuw om te zien wat zij voor elkaar konden betekenen en werd op 1 mei 2011 “De Boekhouder Mill” officieel een feit.

“De Boekhouder Mill” is op dit moment gevestigd aan de Hoogstraat 18a in Mill. Maar door de overname van Putter & de Boer - van Kessel B.V. is men ook al actief aan de Houtzagerijstraat 11 in Mill. In de komende tijd zullen alle activiteiten van de Hoogstraat verplaatst worden naar het kantoor aan de Houtzagerijstraat. Rudolf: “We richten als “De Boekhouder Mill” op het midden- en kleinbedrijf en uiteraard werken we op verzoek ook voor particulieren. Men kan bij ons terecht voor fiscale- en administratieve advisering en ondersteuning waarbij wij de klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.”
Persoonlijk, flexibel en korte lijnen is wat beide heren met hun klanten willen behouden. “Dat blijft ook zo nu we groeien met ons bedrijf,” vertelt Vincent. Rudolf: “Het persoonlijk contact met klanten stond en staat bij ons voorop.”

Meer weten over “De Boekhouder Mill”?
Zie www.deboekhoudermill.nl.