Wethouder Jos van den Boogaart heeft op zaterdag 20 februari een sponsorcheque ter waarde van € 1.000,- overhandigd aan Stichting De Ladder in Mill. De gemeente stond namelijk in de top 25 van de Wecycle inzamelactie.

Vanaf 5 oktober 2015 kon u met het inleveren van afgedankte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) bij de milieustraten punten verdienen voor het goede doel. Dat heeft u massaal gedaan, want alle zes gemeenten van het Land van Cuijk en Boekel zijn in de top 25 geëindigd! Iedere gemeente heeft een sponsorcheque van € 1.000,- ontvangen die zij aan het goede doel hebben overhandigd.
De eindstand van de eerste periode van deze inzamelactie kunt u bekijken op www.wecycle.nl/inleveren. Ook kunt u daar zien welke goede doelen zijn aangedragen.

Blijft u vooral inleveren!
In januari is weer een nieuwe periode gestart. Die periode eindigt op 30 april 2016. Staan de gemeenten in het Land van Cuijk en Boekel dan weer in de top 25, dan mogen zij weer een sponsorcheque van € 1.000,- aan het goede doel overhandigen. U scoort punten als u op de milieustraat e-waste inlevert. Op de minimilieustraat kan dat één keer per maand. Voor de exacte data kijkt u op www.afvalaanbieden.nl/milieustraten/minimilieustraten.

Als u op de milieustraat bent, wordt dat herkend via GPS. Via uw smartphone kunt u de punten verzilveren. U surft naar www.wecycle.nl/inleveren en klikt op de button ‘Check in’. De actie loopt nog t/m 30 april 2016. Blijft u dus e-waste inleveren en punten sparen voor het goede doel!