Stan van de Kandelaar

Onlangs plaatsten we hier op inmill.nl en in De Neije Krant een oproep om op Stan van de Kandelaar uit Wilbertoord te stemmen. Hij was namelijk in de race om Summa ster 2016 te worden. Met bijna 900 stemmen versloeg hij niet alleen de andere kandidaten in de rubriek horeca, maar wist hij de meeste stemmen te verzamelen van alle 35 genomineerden.

Hier mee wint hij:

  • De school ster van Summa horeca,
  • Een dag skydiven, 
  • In de top 16 van al de andere Summa scholen.

Op 16 maart komt de jury bij elkaar om de Top 3 te kiezen uit alle School Sterren. Deze studenten gaan tijdens de Night of the Spotlight op 18 mei in het Parktheater in Eindhoven nog een keer de strijd met elkaar aan. Op die avond wordt bekend wie dé Summa Ster 2016 is van al de Summa scholen.

Summa Sterren zijn studenten die het verdienen om in de Spotlight te staan. Zij hebben het beste uit zichzelf gehaald. Stan van de Kandelaar uit Wilbertoord is zo’n doorzetter en is nu in de race voor de titel Summa ster 2016. Hiervoor moet hij stemmen verzamelen.

Arno Sanders, Docent keuken noemt Stan een doorzetter pur sang. “Stan is bij ons op school gestart op de niveau 1 opleiding Horeca-assistent,” zo schrijft hij in de motivatie om Stan te nomineren voor deze titel. “Zijn vorige school had aangegeven dat niveau 2 geen haalbare kaart voor hem zou zijn. Vanaf dat moment besloot hij om het tegendeel te bewijzen en zijn oude school te laten zien wat hij in zich heeft. Stan rondde niveau 1 af en maakte de keuze om de niveau 2 opleiding Kok te gaan volgen. En met succes!”

Stan is een voorbeeld voor alle andere studenten. “Dit schooljaar zal hij er alles aan doen om zijn niveau 3 diploma Zelfstandig werkend kok te behalen. Stan is een doorzetter pur sang. Hij is enthousiast en gepassioneerd. Een voorbeeldig student die laat zien dat je met het tonen van karakter en wilskracht heel ver kunt komen. Als persoon is Stan altijd open en eerlijk. Hij is enorm kritisch naar zichzelf. Niets is Stan teveel, zowel bij zijn leerbedrijf als op school. Hij is positief ingesteld en een heel goed voorbeeld van iemand die groeit door het behalen van successen.”