Op zondag 28 februari vond de aftrap plaats van het jubileumjaar waarin muziekvereniging Ons Genoegen uit Sint Hubert haar 125 jarig bestaan viert. Ons Genoegen heeft dit jaar een aantal leuke activiteiten gepland waaronder de dansmiddag met dienstenveiling op 28 februari.

Onder begeleiding van Blaskapelle Fresia en Bigband The Black Pearls kon er gedanst worden in de Jachthoorn. De muziek werd afgewisseld met een dienstenveiling die Geert Verstegen en Hans Vermeulen op ludieke wijze presenteerden.

Deze middag werd tevens het nieuwe logo van Ons Genoegen gepresenteerd. Een mooi fris logo voor Harmonie Ons Genoegen die na 125 jaar nog altijd springlevend is.

De volgende activiteit die Ons Genoegen organiseert is een concert van de Koninklijke Luchtmacht Kapel op 9 april a.s.

Later volgt, op 28 mei, een muziekdag voor leerlingen van de drie muziekverenigingen uit de gemeente Mill en Sint Hubert, afgesloten door een concert waarbij alle “grote orkesten” gezamenlijk zullen spelen. Ook een aantal leerlingen van de basisschool zal hier samen met Ons Genoegen laten horen wat ze de in de weken daarvoor geleerd hebben tijdens het schoolproject “Doe je mee”.

Op 8 oktober organiseert Ons Genoegen de “Proms” waar alle muzikanten, bandjes, orkesten enz. uit de omgeving welkom zijn om gezamenlijk een geweldig concert neer te zetten. Aansluitend nog een jeugdfestival plaats op 15 oktober in samenwerking met Ivo Kouwenhoven van “Himalaya Music”.

Kortom een jaar met mooie activiteiten waarbij we iedereen uitnodigen om mee te doen of te komen luisteren.