Paardenboxen leverancier Geert en Henk Trading uit Mill heeft met de curator van het onlangs failliet verklaarde Van der Lee stalinrichting overeenstemming bereikt over een overname.

Met de verwerving van de moderne productielocatie in Nistelrode wil Geert en Henk Trading blijven voldoen aan de groeiende vraag van haar klanten naar paardenboxen. Door de overname blijven 5 arbeidsplaatsen behouden. De productie kan per direct worden opgestart.

Geert Weren (29-11-1966) en Henk Nooijen (13-11-1966) vormen samen het bedrijf Geert en Henk Trading in Mill. Geert: “Wij verkopen paardenboxen en hondenkennels. Daarbij alle aanverwante zaken die je nodig hebt om paarden en honden te houden, zoals omheiningen, solariums en computergestuurde trainingsmolens en tal van luxe artikelen.

Tot 1 maart jongst leden liet Geert en Henk Trading haar paardenboxen produceren bij een aantal constructeurs in Nederland, België en Duitsland. “Met de overname van Van der Lee Stalinrichting zijn we geheel zelfvoorzienend geworden” aldus Henk. De fabriek is een moderne productielocatie met onder andere een computergestuurde lasrobot. Het nieuwe bedrijf heeft voldoende groeimogelijkheden voor de komende jaren.

Ondertussen heeft Geert en Henk 17 medewerkers, leveren ze over de hele wereld materiaal en is het einde van de groei nog lang niet in zicht. Henk: “Ik werkte in de automatisering en had dus wel wat met computers en internet. De kracht van internet is de basis van het succes van ons bedrijf. ” Doordat Geert en Henk de mogelijkheden van internet gebruikten waren ze de collega’s in deze branche al snel ver voor. Geert: “We adverteren nooit. We staan wel op vele internationale beurzen maar verder krijgen we onze klanten via mond tot mond reclame en doordat we goed vindbaar zijn op internet.” Hierdoor nam de vraag toe maar ook het assortiment. “We hebben zowel de gewone particulier als klant maar ook de professionele stallen kopen bij ons in. 

Wereldwijd leveren de geboren en getogen Millenaren hun producten. “Frankrijk, Duitsland, Noorwegen maar ook Curaçao, Canada en zelfs Nieuw Zeeland,” somt Geert op. “Speciaal was ook een levering aan de Sultan van Oman. Daar zijn we ook zelf de spullen op gaan bouwen.”

Zie voor alle informatie en een overzicht van diensten en producten ook www.geertenhenk.nl.