Enkele weken geleden heeft Wijkraad Mill-West de Mill Alert App in het leven geroepen. In deze WhatsApp-groep zitten beheerders van buurtpreventie-whatsApp-groepen in Mill. Doel van deze groep is om informatie uit een bepaalde straat of buurt te delen met de omliggende straten en buurten. Voorbeelden zijn verdachte personen of het bekladden van muren zoals onlangs in de Merelweg is gebeurd.

Tot nu toe zijn er 5 WhatsApp-buurtpreventiegroepen bij Wijkraad Mill-West aangemeld. Wij denken dat er meer groepen actief zijn, dus roepen we de beheerders op om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is er in uw straat/buurt nog geen buurtpreventiegroep, maar wilt u dit eventueel wel oprichten? Op onze website www.wijkraadmillwest.nl zijn enkele voorbeeldbrieven te vinden die u kunt aanpassen met betrekking op uw eigen straat en kunt verspreiden.

Wilt u meer informatie of wilt u een groep aanmelden, stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de straten die deze groep vertegenwoordigen, het aantal deelnemers in deze groep en niet te vergeten 2 verschillende 06 nummers die de koppeling zijn tussen u en onze groeps app. U zult dan spoedig aan de Mill Alert App worden toegevoegd.

Wijkraad Mill-West benadrukt dat deze groep zich uitsluitend richt op serieuze verdachte zaken in Mill en misbruik van deze dienst zal niet worden geaccepteerd.

Tevens raden wij u aan om uw buurtpreventie-app te melden op www.wabp.nl zodat er een landelijk overzicht ontstaat van alle buurtpreventie-apps.