Foto: Marco v.d. Broek

De laatste motorzaak in Mill, van Ad Goossens, sloot in 1985. Op vrijdag 15 april, ruim 30 jaar later, (her)opent JJ Suspension in Mill zijn deuren. Om 14.00 uur zal burgemeester Walraven het officiële gedeelte voor zijn rekening nemen.

Tot 20.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen op Leeuwerikstraat 70 in Mill. Ook op zaterdag 16 april zijn de deuren, van 11.00 tot 16.00 uur, geopend.

Drijvende krachten achter JJ Suspension zijn John Broeren en John van Wanroij. 5 Jaar geleden richten zij samen het bedrijf op. Ervaring op het gebied van motoren hebben beiden onder andere opgedaan bij WP Suspension in Malden. Hier hebben zij meegewerkt aan de ontwikkeling van (elektronische) vering systemen voor BMW en KTM. Mede hierdoor hebben zij de specialisatie om deze veringcomponenten te reviseren en te servicen.

Maar er is véél meer! Voor het onderhoud, reparatie, schadeherstel aan en revisie van alle typen motorfietsen kun je bij JJ Suspension terecht. Zij geven vrijblijvend advies in motorbanden, motoroliën en alle onderdelen en accessoires voor je motorfiets. Voor het op- en ombouwen van circuitmotoren is er voor elk budget een passende oplossing. Ook Motorcross, Enduro en Supermotard motoren behoren tot de activiteiten van JJ Suspension. Doordat zij beide disciplines beheersen zijn zij in staat om de motorfiets geheel te onderhouden en de diverse componenten perfect op elkaar af te stemmen.
Kortom, JJ Suspension is van alle markten thuis.

JJ Suspension heeft alle gereedschappen en vakkennis voorhanden en daardoor in staat om onderdelen zelf te tekenen en op de CNC gestuurde draai en freesmachines te maken. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen ideeën toe te passen aan de motorfiets om deze uniek te maken. Een uniek concept in deze tijd!

Vrijdag 15 april van 14.00 tot 20.00 uur en zaterdag 16 april van 11.00 tot 16.00 uur, is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen in de ruim uitgeruste werkplaats. In de showroom zullen diverse motoren aanwezig zijn, waarin de expertise van JJ Suspension verwerkt is.

Meer informatie is te vinden op www.jjsuspension.nl en www.esarepair.com. JJ Suspension is geopend op dinsdag t/m zaterdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur (of op afspraak).