Trudi van Leuken

1 april bestond de salon van Trudi van Leuken in Mill alweer 10 jaar. “Terugkijkend had ik nooit gedacht dat het zo zou lopen,” vertelt Trudi.

“Na een aantal jaren in een beautysalon, parfumerie en wellnesscentra gewerkt te hebben merkte ik dat ik graag meer verdieping wilde dan de reguliere schoonheidsbehandelingen.” Ze besloot een eigen salon te beginnen en schreef zich op 1 april 2006 in bij de Kamer Van Koophandel en True Beauty Salon was een feit.

“Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de praktijk wilde ik meer en kwam in aanraking met het merk Hannah. Een totaal andere visie en werkwijze binnen de branche, maar prachtige resultaten bij huidproblemen, laat staan wat het doet bij een “normale” huid.” Het merk biedt prachtige resultaten bij onder andere: acné, rijpere verslapte huid, pigment, littekens en een gevoelige huid. “De echte originele bindweefselmassage voor het gezicht is ook het paradepaardje binnen Hannah. De massage voelt niet als standaard aan, je moet het vergelijken als een flinke work-out voor je gezicht, geen geaai maar doeltreffend met direct mooie resultaten. De reacties die ik ook krijg van mijn klanten zijn dan ook: je voelt en ziet ook daadwerkelijk dat er wat gebeurd in de huid.”

De huid is vaak wel het meest onderschatte deel en orgaan van het lichaam en word vaak als vanzelfsprekend gezien, maar eén ding is wel duidelijk: iedereen wil graag een mooi verzorgde huid. “Veel mensen weten vaak ook niet wat het beste bij ze past, vandaar dat ik altijd start met een meting met de skinanlyzer. Een vet- of phwaarde kun je niet altijd met het blote oog zien en een huid kan weer andere behoeftes hebben in de zomer als in de winter.”

Het vak bestaat tegenwoordig niet alleen maar uit gewoon behandelingen geven. De maatschappij en leefstijl veranderen en dat zie je terug in de huid, lichaam en voeten. Trudi: “Kennis over voeding en hormonen maar ook herkenning van verdachte plekjes is heel belangrijk geworden zodat je situaties herkent en klanten snel kunt doorsturen.” In de afgelopen jaren is True Beauty gegroeid en is er bewust gekozen voor huidverbetering en aansluitende behandelmethodes. Een extra huidverzorgingsmerk Juliette Armand die een nog intensievere werking heeft, het apparaat Dermatude wat inspeelt op het zelfherstellend vermogen van de huid en vermindering van rimpels en lijntjes geeft, en bij verschijnen van dit artikel kan men ook terecht voor coagulatie van bloedblaasjes/couperose en steelwratjes.

“Eigenlijk is er heel veel gebeurd in de afgelopen tien jaar, en is er ook een samenwerking met cosmetisch arts Elle Visser die de Botox en de fillers verzorgt. Dinsdag 12 april komt ze weer naar de salon en er zijn nog enkele plaatsen vrij.” Stil zitten is er voor Trudi niet bij en ze heeft dan ook nog genoeg plannen voor de toekomst.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit artikel of wilt u graag gebruik maken van de actie die deze week in De Neije Krant staat? Neem dan contact op via de site www.true-beauty.nl of 06 - 14 99 39 39.