Jezelf goed voelen en lekker in je vel zitten hangt vaak samen met 3 factoren: gezonde voeding, training en stressreductie.

Dat lijkt gemakkelijk gezegd, maar hoe pak je die drie nu aan op een manier die effectief is, maar waar je ook nog plezier aan kunt beleven. Want als we eerlijk zijn willen we wel graag slanker en energieker zijn, maar dat te bereiken valt niet mee. Vaak vraagt het veel van je wilskracht en na verloop van tijd val je dan toch terug in je oude patroon.

Samenwerking

Vanuit die gedachte is er een samenwerking ontstaan tussen Nick van Gemert van Gymert Physical Performance en Linda Bisschops van Vitalinn. Omdat wij zagen dat je pas echt effectief aan een fitter lijf kunt werken door een combinatie te maken van gezonde voeding, uitgekiende workouts en stressreductie, hebben wij onze krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in een Fit Programma van 12 weken.

Doel van het 12 Weken Fit Programma

Het doel van dit programma is in 12 weken aan de slag te gaan met het verbeteren van je leefstijl. We leren je niet minder, wel beter te eten. Niet veel, wel anders te sporten. En je niet dik te laten maken door stress. Je hoeft niet af te zien en geen honger te lijden. Wel gaan we er de schouders onder zetten en elkaar motiveren.

Training by Gymert Physical Performance

We trainen in een kleine groep welke alleen bestaat uit deelnemers aan het programma. Elke training is anders, waardoor je nooit dezelfde training doet. Dit gaat nooit vervelen en resultaat is gegarandeerd. Wij maken geen gebruik van fitnessapparatuur, er wordt juist gebruik gemaakt van functionele bewegingen waarbij het hele lichaam wordt gebruikt, zoals tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, springen en rennen. De oefeningen lijken misschien willekeurig, kort en intensief, maar door het uitgekiende programma leveren ze juist verbluffende resultaten.

Voedingsbegeleiding van Vitalinn

Geen crashdiëten, uithongeren, pillen en poeders, maaltijdvervangers of calorieën tellen. Deze methoden brengen namelijk je hormonen uit balans, waardoor je futloos, ongezond en dik wordt. We maken gebruik van de methode van De Hormoonfactor. Voedingsadviezen op basis van pure, natuurlijke en volwaardige voeding. Samen kijken we naar je huidige voedingspatroon en begeleiden we je naar een gezond voedingspatroon, waarbij je niet meer zo na hoeft te denken, maar weer kunt luisteren naar wat je lijf nodig heeft.

Inhoud van het programma

We starten met een uitgebreide intake. We kijken naar je klachten, achtergrond, leefstijl en het doel van je deelname. Op basis daarvan krijg je een uitgebreid persoonlijk advies voor voeding en stressreductie. Regelmatig heb je een persoonlijk consult waarin we je voortgang bespreken, je voedingspatroon bekijken en het plan zonodig bijstellen. Twee maal per week train je zo’n 50 minuten met je vaste groep. Kwaliteit en begeleiding staan hierbij centraal. Daarnaast organiseren we groepsbijeenkomsten waarin we uiteenlopende onderwerpen bespreken en ervaringen delen.

Praktische informatie

Op donderdag 14 april organiseren we een informatieavond waarin we uitleg geven over het programma en er de gelegenheid is een proeftraining mee te maken. We starten met het programma in de week van 9 mei. Na 12 weken kun je fit en energiek van je welverdiende zomervakantie gaan genieten. Aanmelden voor deze informatieavond kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kun je hier terecht voor meer informatie.