Onlangs hield muziekvereniging de Thompson Bridge Band uit Grave e.o., haar 10e algemene vergadering. Dit in ’t Bloasschuurke van muziekvereniging Amicitia in Langenboom.

Na ruim 10 jaar voorzitterschap was dit voor Wil van Raay het moment om de voorzittershamer over te geven aan André Haverkort. “Tijd om me te richten op andere zaken”. Aldus Wil, die zich de afgelopen 10 jaar enorm heeft ingezet voor de band.

Progressie

Zo is de vereniging sinds augustus 2012 definitief gehuisvest in het zeer goed uitgeruste repetitielokaal van de plaatselijke muziekvereniging. In muzikaal opzicht is de vereniging enorm gegroeid in haar muzikale prestaties. Een bekende en geprezen formatie in en buiten de regio. Trots in zijn afscheidswoord was Wil op de huidige onderlinge sfeer en hechte band die in de loop der jaren is gegroeid. “Oog en oor voor de muziek, maar ook voor het wel en wee van de medemuzikanten met als resultaat een sociaal sterke club met uitstekende muzikale prestaties”.

André Haverkort afkomstig uit Beuningen, bekleedt al enkele jaren in de vereniging een bestuursfunctie in de vereniging en als zodanig goed bekend met de ins en outs van de vereniging. Als muzikant binnen de band een virtuoos op piano. Bij de bekendmaking werd André alom succes gewenst met zijn voorzitterschap. Een functie, waarvan hij zegt: “Met deze vereniging zie ik dit voorzitterschap met plezier en veel vertrouwen tegemoet.”

De Thompson Bridge Band is een allround Bigband met 28 muzikanten en een breed repertoire van Swing en Latin, tot Music en Pop.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.thompsonbridgeband.nl of zie Facebook.