Lumpex aan de Markt nummer 1 in Mill is vandaag, woensdag 20 april voor de laatste dag open. De winkel met gebruikte goederen verhuist binnenkort naar Gennep. Daar zullen zij begin mei een zaak openen. Volgens Mooiland, eigenaar van deze winkelpanden, is er al een potentiële huurder voor deze vrijkomende en tijdelijk beschikbare ruimte.

Als alles volgens plan verloopt, worden de winkels met bovenliggende appartementen aan de markt tussen Albert Heijn v.d. Ven en Apotheek Mill begin 2017 gesloopt. Hier komen nieuwe winkelruimtes met 2 lage appartementen. Naar deze locatie zal vervolgens de Hema, Ter stal en Kruidvat verhuizen. Hier is nog 1 winkelruimte die nog niet is ingevuld.

Op dit moment wordt er volop gebouwd aan het zogenoemde Raboblok aan de markt. Eind oktober zullen deze winkelruimtes met 2 lage appartementen bouwkundig worden opgeleverd. Hier zal zich Jan Linders gaan vestigen net als de Rabobank. Ook komt er een bloemenzaak. Er is ook hier nog 1 winkelruimte waarvoor een huurder wordt gezocht.