Zondag 8 mei is het radioprogramma MossTime weer terug bij de Lokale Omroep Mill. Dit dan eenmalig tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

In dit radioprogramma veel aandacht voor de open dag van Myllesweerd die deze dag van 12.00 uur tot 17.00 uur gehouden zal worden. Maar ook is er het fameuze letterspel waarmee deze keer 2 kaartjes te winnen zijn voor een theatervoorstelling naar keuze in het seizoen 2016 - 2017 in theater Myllesweerd.

Interviews

Tijdens MossTime zijn er komende zondag interviews met o.a. Ben Hamers, Jacqueline Elbers en Ineke Bekkers. Ben is voorzitter van Myllesweerd en Jacqueline en Ineke maken deel uit van de commissie die verantwoordelijk is voor het samenstellen van het theater- en filmseizoen. Maar ook is er een gesprek met cabaretier Marlon Kicken die zondagmiddag tijdens de presentatie van het nieuwe theaterseizoen een deel van zijn cabaretshow zal laten zien. Daarnaast komen er ook gebruikers van Myllesweerd aan het woord zoals o.a. VoiceMill. Bij de live interviews zal ook de camera in de studio aan staan en kan men thuis niet alleen luisteren maar dus ook kijken.

Letterspel

Komende zondag kunt u van 12.00 uur tot 13.30 uur deelnemen aan het MossTime Letterspel. Maak van de volgende 14 letters een woord en geef dit zondag tussen 12.00 uur en 13.30 uur door aan de L.O.M. studio via 0485 - 45 50 91. 

De letters zijn: n a t e e z h e t s e o i r

Onder alle juiste oplossingen wordt de winnaar getrokken. Deze krijgt 2 gratis tickets voor een theatervoorstelling naar keuze voor het komende theaterseizoen in Myllesweerd. Dit theaterprogramma is terug te vinden op de folder die deze week huis aan huis verspreid zal worden in de gemeente Mill en direct omgeving en staat uiteraard ook op www.myllesweerd.nl.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is op de radio te ontvangen in de hele regio via FM 107.3, op de kabel in de gemeente Mill via Ziggo op FM 87.5 en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. Op TV zijn de uitzendingen van de afdeling TV en TV-krant te zien via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden en Veghel. De gemiste uitzendingen bekijken kan via het YouTube-kanaal van de L.O.M. of via www.lokaleomroepmill.nl.

Like ook de Facebookpagina van de Lokale Omroep Mill en volg ze op Twitter om ook zo op de hoogte te blijven van de uitzendingen.