De Clubkledingactie bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill is krap 2 weken onderweg en de orders stromen binnen. De komende week kunnen de eerste bestellingen worden opgehaald.

“Regelmatig krijgen we de opmerking dat de kleding alleen is toegespitst op veld en zaalsporten,” vertelt Mark v.d. Bungelaar van WLM Sport / Festa. “Maar ook andere verenigingen in onze gemeente kunnen uiteraard een kledingpakket aanbieden aan hun leden. We stellen verenigingen niet te leur en gaan spoedig het een en ander in gang zetten, want alles is mogelijk bij de clubkledingactie.”

Mark adviseert leden van clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn bij deze clubkledingactie, om contact op te nemen met het bestuur of met WLM Sport / Festa. “Als we het betreffende clublogo hebben kunnen we een kledingpakket samenstellen. Het sowieso al goed om zegeltjes te sparen bij Albert Heijn van de Ven, dan lopen straks alle leden van de deelnemende clubs in een mooi poloshirt, hooded sweater of een softshell jas met het eigen logo.”

Clubs en verenigingen die deel willen nemen aan deze clubkledingactie kunnen contact opnemen met WLM Sport / Festa via 0485 - 47 17 88 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..