Ben jij een tiener (11-16 jaar) en heb je altijd al willen weten wat yoga nu precies is? Hoe je je kunt ontspannen in drukke of spannende periodes? Of hoe je je lijf sterker en soepeler kunt maken? Kom dan op maandag 30 mei naar de eerste les van Yoga4Teenz! Eigenlijk een gewone yogales, alleen nu met leeftijdsgenoten! 

Is yoga zweverig?

Nee, de vorm van yoga die wij op de maandagmiddag gaan doen is helemaal niet zweverig! We beginnen de les met even stilzitten en ademhalingsoefeningen. Vervolgens gaan we over naar verschillende warming-up houdingen. Na de warming-up gaan we door met de zogenaamde ‘flow.’ Een flow is een serie van yogahoudingen op het ritme van de ademhaling. Hierdoor krijg je een fijn ontspannen gevoel, en zal je merken dat je even nergens aan hoeft te denken. We eindigen de les met rustige rekhoudingen en een paar minuten helemaal stil liggen.

In 4 lessen Yoga4Teenz kunnen tieners op een veilige en leuke manier ontdekken hoe yoga hen kan ondersteunen in deze fase van hun leven. Met concrete oefeningen zorgen we voor meer ruimte in het lichaam, waardoor er een gezondere (studie)houding ontstaat. De ademhalingstechnieken die we gebruiken geven meer rust en zijn ideaal in periodes van stress en examenvrees. 

Yoga4Teenz is 75 minuten op een relaxte manier bewegen in een ontspannen sfeer met de nodige humor en lichtheid. 

De yogalessen voor tieners zijn op 4 maandagen van 17.00 - 18.15 uur: 30 mei, 6 juni, 13 juni en 20 juni. Dit pakket van 4 kennismakingslessen kost € 35,-

In het nieuwe schooljaar 2016/2017 starten we met wekelijkse lessen Yoga4Teenz.

Kijk voor meer informatie over de yogalessen en de yogastudio op: www.gymert-yoga.nl. Aanmeldingen en vragen kunnen gestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze missie is dat over twee jaar tieneryoga zo normaal is als elke ochtend en avond je tandenpoetsen!

Tieners, we nodigen jullie van harte uit om op 30 mei kennis te komen maken met Yoga4Teenz!

Yoga Studio Gymert
Houtzagerijstraat 41
5451 HZ Mill