Inmiddels is het eetpunt gelukkig niet meer weg te denken uit het Sint Hubertse leven. In mei 2016 is het eetpunt 10 jaar geleden opgestart door de toenmalige dorpsraad.

Nadat die geen voortbestaan meer had vond het bestuur van de Jachthoorn dat het eetpunt zeker moest blijven bestaan en nam, samen met vele vrijwilligers, het heft in handen om toch door te gaan.

De afgelopen maanden zijn er, op verzoek van de ZorgSchakel, goede gesprekken geweest over de overname van het eetpunt omdat het heel mooi aansluit bij de gedachten gang van de ZorgSchakel.

Vrijdag 27 mei 2016 heeft het bestuur van de Jachthhoorn het ‘stokje’ dan ook officieel overgedragen aan de ZorgSchakel. In het bijzijn van de gasten, afgevaardigde van de ZorgSchakel, Jachthoorn en uiteraard vrijwilligers van het eetpunt werd er een feestelijk tintje gegeven aan het maandelijks etentje.

In juni wordt er wederom gegeten bij het eetpunt in de Jachthoorn, dus.. ook u kunt samen met dorpsgenoten heerlijk eten in een ontspannen sfeer.