Diana van der Linden (50 jaar) uit Mill runt sinds 4 jaar Kledingverhuur Mill. Dit deed zij voorheen in een pand aan de Hoogstraat in Mill, maar vanaf 1 juni is Kledingverhuur Mill te vinden aan de Kolkweg 2 in Mill. Op deze locatie heeft zij nog meer mogelijkheden de collectie uit te breiden.

Zoals vaak bij bedrijven, is ook Kledingverhuur Mill ontstaan vanuit een hobby. “Ik heb de modevakschool gedaan en heb ook naailessen gegeven. Je maakt dan af en toe eens wat en omdat mensen weten dat je daar handig in bent, krijg je de meest uiteenlopende verzoeken.” Ook deed ze regelmatig herstel werk voor anderen. “Dat alles kan ik nu mooi combineren met de verhuur van kleding. Want wat niet helemaal past dat vermaak ik en wat stuk is kan ik zelf herstellen.”

Hoe kom je aan al die kleding? “Dat is echt heel wisselend, ik koop in bij groothandels, veel oude kleding koop ik op rommelmarkten, ik speur veel op internet en ik krijg ook heel veel van mensen die bijvoorbeeld de zolder opgeruimd hebben. Ik ben altijd heel blij met kleding die afwijken van wat je standaard in de kast hebt hangen, dus vooral aparte kleding voor klein en groot.” Bij dit alles is voor Diana belangrijk dat de huur van kleding niet te duur mag worden. “Voor 10 euro heb je al een complete outfit voor de carnaval of themafeest. Dat is voor iedereen goed te doen en blijft het dus ook leuk om kleding te huren.”

Sinds mei 2012 was Kledingverhuur Mill te vinden aan de Hoogstraat 18b in Mill. “In eerste instantie had ik de kleding thuis, maar al snel was de garage vol. Toen ging ik naar de Hoogstraat. Daar zat eerst de werkplaats en het kantoor van de woningbouw en daarvoor de motorzaak van Ad Goossens. Maar langzaam maar zeker groeide de collectie en paste daar niet meer alles binnen. Vandaar dat ik nu verhuisd ben naar de Kolkweg 2 in Mill waar ik weer een tijdje vooruit kan.” 

Wanneer u meer wilt weten over Kledingverhuur Mill kunt u contact opnemen met Diana van der Linden via 06 - 13 91 31 23. Of kijk op www.kledingverhuurmill.nl.