Op vrijdag 3 juni hebben alle kleuters van De LenS samen met hun juffen genoten van een leuk gevarieerd programma. Deze dag vierden we de verjaardagen van de juffen, maar ook meneer Ton mag in dit alles niet ontbreken. Hij staat altijd voor de kleuters en de juffen klaar. Daarom werd ook hij in het zonnetje gezet.

De juffen wilden graag een picknick dus dat wilden we graag realiseren. Door een super samenwerking met het Merlet in Mill werd er daar door groot en klein de hele ochtend gekookt. De leerlingen van het Merlet begeleidden de kleuters. De juffrouw van het Merlet had alle leerlingen voorzien van een taak en daardoor liep het echt op rolletjes. Bedankt Merlet!

Natuurlijk was er ook tijd om even lekker buiten te spelen. Buiten mochten de kinderen, maar ook de juffen en meneer Ton koekhappen. Er stonden zelfs tuinstoelen klaar buiten zodat ze ook nog even konden relaxen. 

Binnen was er nog een knutselactiviteit. Elk kind mocht een eigen schilderij verven. Voor de juffen en meneer Ton lag er een groot doek klaar waar zij zich op konden uitleven en daarmee was hun cadeau een feit. 

En na dit alles was het tijd voor de welverdiende picknick. De bestond uit onze zelfgemaakte worstenbroodjes, koekjes en aarbeiensmoothies. Vele boodschappen hadden we gesponsord gekregen van de Albert Heijn in Mill. Natuurlijk was dat niet genoeg voor de hongerige kleuterbuikjes maar gelukkig had bakkerij Manders uit Mill ons nog vele broden gesponsord. 

Het was een zeer geslaagde dag waarin de juffen en meneer Ton heerlijk hebben kunnen genieten. En wat is dan genieten volgens de kleuters:

Lekker wachten, lachen en chillen!