Na meer dan 7 jaar op een voortreffelijke manier de leden administratie te hebben gedaan voor het SHC zal per 1 juli Jeanine Plas gaan stoppen.

Voor vele was Jeanine het eerste contact om met het Senioren Hobby Centrum in aanraking te komen. De opmerking eerst Jeanine ontmoeten, dan deelnemer worden van het SHC kenschetste een heel eind de werkelijkheid. Jeanine, jammer dat je gaat stoppen. Maar we kunnen je besluit begrijpen, dank voor alles wat je gedaan hebt.
De vrijwilligerstaak ledenadministratie zal in een “duobaan” zijn vervolg krijgen. Ans Bardoel en Frans de Haan gaan dit samen doen.

Even voorstellen

Ik ben Ans Bardoel-Berends, geboren en getogen in Mill. Samen met Frans de Haan ga ik de uitdaging aan de ledenadministratie te gaan verzorgen en op deze manier een steentje bij te dragen aan het Senioren Hobby Centrum. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 - 34 48 49 61.

Frans de Haan 67 jaar jong , geboren in Hilversum en 21 jaar van mijn werkzame leven heb ik in Noord America doorgebracht en daarna 21 jaar voor een grote Zaanse vloerbedekking fabrikant gewerkt. Woon met mijn vrouw Els nu al weer 11 jaar in Mill. Na reageren op een krantenartikel van het SHC ben ik inmiddels 3 jaar teamleider Engelse conversatie. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0485 - 47 10 79.