Bij de Schettering aan de Hoogveldseweg 25b in Mill is de kapsalon geheel vernieuwd. Niet alleen is deze ruimer van opzet geworden, maar ook zijn er extra stoelen en kapsters aanwezig.

Ook zonder afspraak binnenlopen om geknipt te worden is in veel gevallen mogelijk. Tevoren een afspraak maken kan uiteraard ook, bel daarvoor 0485 - 20 20 30.

Diverse kapsters

“We hebben 3 vaste kapsters in dienst hier in Mill,” vertelt eigenaar Mark Gerritsma. “Maar samen met onze vestigingen in Boxmeer, Venray, Eindhoven en straks Schaijk hebben we 17 kapsters in dienst. We kunnen dus altijd wat schuiven als het door speciale acties op een bepaalde vestiging wat drukker gaat worden en er extra kapsters nodig zijn.”

Acties

En die acties komen er. Mark: “We zijn nu nog wat zaken aan het voorbereiden, maar binnenkort komen we met speciale acties. Dit dan voor een breed publiek, want onze kapsalons zijn geschikt voor zowel dames, heren als kinderen. De kapsters die hier werken beschikken over een ruime ervaring en een brede opleiding op het gebied van haarverzorging.”

Haar tot voeten

Bij de Schettering in Mill is meer te vinden dan alleen de vernieuwde kapsalon. Ook is er een nagelstudio, schoonheidssalon en zonnestudio te vinden. Dat naast lingerie en kleding voor hem en haar. “Daarom zeggen we ook, bij de Schettering kan men terecht voor alles van haar tot voeten.”

Meer weten?

Zie www.schettering.nl of bel 0485 - 20 20 30.