Juffrouw Leny Brouwers-Dekkers begon haar onderwijscarriere als kleuterleidster in Elzendorp. Toen zij en haar man Hans gezinsuitbreiding kregen, is zij met ontslag gegaan en heeft zij voor haar kinderen gezorgd.

In 1990 kreeg Leny een aanstelling in Mill op basisschool de Leeuwerik als leerkracht in groep 1 en 2. Enkele jaren daarna is zij benoemd als adjunct-directeur van deze school en heeft zij ook de taak van interne begeleider op zich genomen.

Interne begeleider en leerkracht van groep 1 en 2 is zij ook nu nog op basisschool de LenS. Aan het einde van dit schooljaar gaat Leny met pensioen. 

Op vrijdag 1 juli a.s. is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een afscheidsreceptie op basisschool de LenS aan de Langenboomseweg in Mill, waar ouders, leerlingen, leerkrachten, oud-leerlingen, oud-collega’s en anderen belangstellenden van harte welkom zijn.

Het personeel van basisschool de LenS bedankt collega Leny voor alles wat zij voor kinderen, het team en ouders heeft gedaan en wenst haar alle goeds!