Wat een verrassing was het voor leden en hun ouders/verzorgers en de vrijwilligers van Yahoe toen ze van de organisatie van Mill at the park een telefoontje kregen dat ze welkom waren op zondag.

Een gratis toegangsticket werd ons aangeboden. En of dat onze jongeren dat wilden! Massaal kregen we aanmeldingen binnen van Jongeren van “Hou je dak vast”, Bronlaak, de Ladder en Yahoe. Al deze jongeren, die maandelijks de activiteit van Yahoe in jongerencentrum de Wissel bezoeken, wilden maar wat graag live dansen op de muziek van o.a. Nielson! Je bent zo sexy als je danst, wordt maandelijks aangevraagd bij onze DJ Marthijs of Sil!

Om klokslag 12.45 uur werd er verzameld bij de hoek van de rotonde om vervolgens met 57 mensen het festivalterrein op te gaan. Al snel waren verschillende jongeren prachtig geschminkt en hadden hun plekje bij het podium gevonden. We hebben allemaal erg genoten en een hele fijne middag gehad!

Organisatie van Mill at the park het was een geweldig festival en heel hartelijk bedankt voor de uitnodiging! We hebben genoten!