Lopend, per bus of met de fiets... maar bovenal met oude kleren aan vertrokken alle kinderen van Bso IKKE (Mill) Bso Luchtballon & Raket (Wanroij) en Bso Boomhut (Langenboom) op dinsdag 28 juni richting strandpaviljoen De Kuilen in Langenboom.

Eigenlijk één dag te vroeg, maar dat mocht de pret niet drukken. Sterker nog, hierdoor hadden de kinderen zelfs geluk met het weer. Want in tegenstelling tot de dagen eromheen, scheen er een stralende zon!

De kinderen hebben heerlijk genoten van het kliederen en vies worden; jezelf inzepen met modder of proberen een moddertoren of gracht te maken. Met elkaar kwamen er de meest originele creaties tevoorschijn. En natuurlijk was het ook wel heel verleidelijk om even met voeten, enkels, kuiten... of tot aan de knieën in het water in te gaan.

De dag werd volmaakt afgerond toen alle kinderen een ijsje cadeau kregen van De Kuilen. Waarvoor onze dank! Met elkaar mogen we weer terugkijken op een geslaagde editie van Modderdag 2016, waar 80 kinderen, ieder op hun eigen wijze van heeft kunnen genieten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Bso IKKE (Mill) Bso Luchtballon & Raket (Wanroij) en Bso Boomhut (Langenboom) op de website www.spring-kinderopvang.nl.