Sinds kort zijn zowel de TV- als radio-uitzendingen van de Lokale Omroep Mill live via internet te zien en horen. Dit kan via de computer, maar ook via laptop en tablet.

Ook is het binnenkort mogelijk niet alleen via Ziggo naar de L.O.M. te kijken, maar ook via andere providers. Voor abonnees van Tele2 is dat al mogelijk. Nu de L.O.M. de online diensten op www.lokaleomroepmill.nl heeft uitgebreid kan echter nu al iedereen via internet naar de RTV-uitzendingen kijken en luisteren.

Hier een compleet overzicht van frequenties en mogelijkheden waarop naar de Lokale Omroep Mill te kijken en luisteren is. Dit alles is ook via www.lokaleomroepmill.nl terug te vinden. 

Ether:
Regionaal in stereo op FM 107.3 MHz

Kabel:
In de gemeente Mill in stereo op FM 87.6 MHz

Ziggo:
LOM-Radio digitaal via kanaal (1)920
LOM-TV digitaal via kanaal 45
LOM-TV analoog via kanaal 22

Tele2:
De lokale zenders maken bij Tele2 geen onderdeel uit van de algemene tv-gids, maar moeten via het Tele2 hoofdmenu worden geselecteerd. Op www.tele2.nl en vervolgens de 'lokale zenders bekijken' pagina kunnen bezoekers meer informatie vinden over de manier waarop zij de LOM thuis kunnen ontvangen.

KPN, SOLCON en Vodafone:
Doorgifte van de LOM door deze aanbieders is momenteel in behandeling. Meer informatie volgt binnenkort.

IOS APP voor IPhone en IPad:
Met behulp van "De Lokale Omroep" app kunt u de LOM (TV-krant of live TV) op uw iPhone of iPad bekijken. Voor Android is dit binnenkort ook mogelijk.

Meer weten?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485 - 45 50 91.