De gemeente Mill en Sint Hubert heeft een prachtige natuur, veel bijzondere plekjes en sfeervolle straten, mooie panden en schitterende fiets- en wandelpaden.

Voor veel amateurfotografen is het een uitdaging en leuke hobby om die mooie en bijzondere plekjes vast te leggen. En wat zou er dan mooier zijn dan deze foto’s terug te zien op ansichtkaarten.

Fotowedstrijd

Wel nu, dat kan via Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill. Want Primera Schipperheijn organiseert tot eind september een fotowedstrijd. Mail uw mooiste foto of foto’s door en de origineelste en mooiste foto’s worden verwerkt op ansichtkaarten. Deze worden vervolgens aan toeristen en alle andere belangstellenden te koop aangeboden. Op die manier maken nog meer mensen kennis met de mooiste plekjes in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Doe mee

Schroom niet en mail uw foto of foto’s voor eind september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de website www.primeramill.nl is meer informatie te vinden rond deelname en voorwaarden.