Zelf weten wat nu echt werkt om je (fitness)doelen te behalen. Wie wil dat nou niet?! Afvallen, meer spiermassa of fitter worden zijn de belangrijkste doelstellingen van Nederlanders op het gebied van fitheid.

Helaas weten de meeste Nederlanders te weinig van voeding en training om zelfstandig deze doelen te behalen. Het inhuren van dure Personal Trainers, maar veel vaker het niet behalen van de trainingsdoelen, is het gevolg.

Become an expert!

Fitland heeft een baanbrekend concept ontwikkeld waarin leden in 12 maanden tijd alle oefeningen en trainingsmethodes aanleren om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan en om hun doelen te behalen. Fitland noemt dit de Real Fitness Journey. Deze oefeningen en methodes zijn volledig afgestemd op de doelstelling van het lid en staan in een vaste jaarplanning. Aan het eind van de eerste maand helpt een instructeur om een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen en trainingstechnieken te combineren.
En het allermooiste aan deze Real Fitness Journey? Het is kosteloos voor Fitland leden én niet gebonden aan een contractperiode. Leden kunnen kiezen uit de Journeys: Strength (sterker worden en het vergroten van spiermassa), Sport (Sport specifiek, doel- en resultaatgericht trainen), Shape (Afvallen, strakker en fitter worden) of Starter (Starten met fitness, revalideren en fitter worden).

Real Fitness Reward 

Wanneer de Real Fitness Journey een half jaar wordt gevolgd, ontvangen leden de Fitland Cadeaukaart. Met deze kaart kunnen ze onder andere kiezen uit een gratis zonnebankkaart, een wellnessbon, een koffiekaart of een pot Whey Pure Eiwitpoeder.

Meer informatie over de Real Fitness Journey? Ga naar www.fitland.nl/journey.

Vrij opzegbaar sporten met 30% korting

Bij Fitland staat trainingsresultaat centraal. Daarom kunt u bij Fitland zelf bepalen wanneer u opzegt. Geen resultaat? U zit nergens aan vast. Om trainen bij Fitland nog laagdrempeliger te maken sport u bij inschrijving in de maand september zelfs vrij opzegbaar mét 30% korting.

Nieuwsgierig?

Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de Fitland vestiging in Mill. De koffie staat klaar.

Fitland XL Mill
Hoogveldseweg 1
0485 - 45 50 00
www.fitland.nl