Na de opening van 3 nieuwe XL vestigingen in 2013, de overname van 22 Achmea Health Centers in 2014 en de opening van twee nieuwe sportcentra in 2015 zet de Fitland Groep dit najaar haar groeiplannen door.

Te beginnen met de overname van LTWC Leeuwarden per 1 oktober 2016.

Zowel qua faciliteiten als qua ledenbestand is LTWC Leeuwarden een fantastische aanwinst voor de Fitland Groep. Daarnaast verbetert Fitland met deze overname haar landelijke dekking aangezien Fitland vanaf 1 oktober dus ook in Friesland vertegenwoordigt is. Fitland heeft de ambitie om binnen 2 jaar haar sportcentra in aantal te verdubbelen.

Fitland Mill

Fitland Mill is al jaren een begrip in de regio. Het multifunctionele complex aan de Hoogveldseweg 1 in Mill beschikt over zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten en heeft zich daarnaast in de loop van de jaren ontwikkeld op het gebied van ontspanning en revalidatie. Leden van het fitnesscentrum kunnen dus niet alleen gebruik maken van de sauna’s in de kleedkamers, maar hebben ook een zwembad tot hun beschikking en kunnen tegen een kleine bijbetaling zelfs gebruik maken van de faciliteiten van Sauna- & Beautyresort de Wellnessboot. Daarnaast beschikt Fitland Mill onder andere over een restaurant en 60 hotelkamers.

Locaties

Naast Fitland Mill bestaat de Fitland Groep ondertussen uit een veertigtal fitnesscentra, 6 hotels, 6 wellnessresorts en 12 restaurants. Deze groei is met name in de afgelopen 3 jaar gerealiseerd. Maar de Fitland groep blijft dus groeien. Zie voor meer informatie ook www.fitland.nl.