Om het jubileumjaar te vieren is muziekvereniging Ons Genoegen uit Sint Hubert, in het weekend van 17 en 18 september naar Maastricht geweest.

Na aankomst in Maastricht is de vereniging in zijn geheel ingescheept voor een bezoek aan de Mergelgrotten van de Sint Pietersberg. Een indrukwekkende rondleiding. Na dit bezoek hebben we ons omgekleed om op de Markt in Maastricht een leuk concert ten gehore te brengen. Tijdens de Strauss-medley werd er op de Markt door de toeschouwers gewalst. Helaas hebben we het concert iets in moeten korten vanwege opkomende regen.

De volgende dag hebben we door Maastricht gefietst en hebben natuurlijk alle hotspots gezien. Vervolgens richting Eijsden en zijn zelfs even in België terecht gekomen. Op de terugweg langs de koning van de Wals, het huis van André Rieu, gekomen. De organisatie was in handen van Marty en Jolanda Bus, die na afloop verzuchtten: “kei leuk, en wat is het gezellig geweest.”

Het concert op de markt was een goede repetitie voor de Proms, die op 8 oktober in de Jachthoorn worden gehouden. Ons Genoegen speelt hier met diverse anderen een muzikale tijdreis door de 125 jaar. Kaartverkoop bij de Jachthoorn.