Onlangs hebben leerlingen van groep 7 van de basisschool ’t Stekske de gasten van de D’n Inloop een leuke, leerzame en gezellig ochtend bezorgd.

Er was direct een gemoedelijk sfeer. De opkomst was groot! De kinderen gaven ook aan dat ze het leuk hadden gevonden om dit te doen. Deze gezamenlijke activiteit van de basisschool en D’n Inloop mag als zeer geslaagd worden benoemd. Met dank aan de leerkracht Marja Verheijen die alles in goede banen leidde. Ook zin in zo’n gezellige morgen met de kinderen van de basisschool? Noteer dan 7 november vast in de agenda, dan zal n.l. groep 4 een activiteit verzorgen in D’n Inloop.

Bedankavond vrijwilligers D’n Inloop

D’n Inloop kan niet bestaan zonder de tomeloze inzet en ondersteuning van de vrijwilligers. Op maandag 26 september werd aan de vrijwilligers en hun partners door het bestuur van de Langenboomse Zorgcooperatie LZC een gezellige avond aangeboden.
Onder deskundige leiding van Marga Nooyen werden er hele mooie herstkransen gemaakt. Een gezegde van Loesje is: Als elke vrijwilliger een ster kreeg werd het nooit donker. De vrijwilligers kregen weliswaar geen ster maar welverdiend een mooie krans.

Computerbegeleiding

Elke donderdagmiddag is er een gratis inloopdienst voor mensen met vragen over de Computer, Tablet en Mobiele telefoon. Er komt nu een mogelijkheid om op maandagmorgen gebruik te maken van begeleiding over het gebruik van Windows op PC en laptop. We starten op maandag 17 oktober van 10.00 tot 11. 00 uur.

Openingstijden D’n Inloop

Maandagmorgen 9.30 tot 12.00 uur. Donderdagmiddag 13.30 tot 16.00 uur. Elke tweede zondag van de maand is D’n Inloop open van 11.00 tot 13.00 uur. Er wordt dan koffie, thee, soep en broodjes geserveerd. Kosten € 3,00. Deze zijn vooral bedoeld om de lange zondag te doorbreken en dan op een gezellige manier bij elkaar te zijn.

Heb je er al wel eens aan gedacht om een keertje D’n. Inloop te reserveren met de gehele familie. Opgeven bij de Ria de Klein, 0486-431637.

Ledenbijeenkomst

Op 21 november is er een ledenbijeenkomst. Op deze bijeenkomst zal, naast de inhoudelijke zaken, in het tweede deel van deze avond een thema worden uitgewerkt. Het thema is: Wie zorgt er straks voor mij.

Kijk voor meer informatie regelmatig op website www.lzc.nu.