Actie4Kids is weer van start gegaan! Samen met jullie willen zij tenminste 45.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel.

Dit jaar gaan de schoenendozen naar Afrika, Azië, Oost Europa en zo mogelijk het Midden-Oosten. Daar zijn veel kinderen die het moeilijk hebben. Na meer dan 20 jaar is Actie4kids nog steeds nodig. Ook nu nog leeft 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”.

Actie4Kids heeft jouw hulp daarbij nodig. Jij mag jouw speelgoed en zakgeld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. We horen vaak dat kinderen weer naar school kunnen gaan door de schriften en pennen uit de schoenendozen. Een gevulde schoenendoos is een fantastisch cadeau, waardoor we kinderen kunnen leren hoe ze hun handen moeten wassen. En er is nog meer goed nieuws: we geven ze ook het evangelie door middel van een boekje met Bijbelverhalen. Want dat hebben ze hard nodig in een tijd waarin zoveel kinderen bang zijn voor de toekomst.

De gevulde schoenendozen kun je op 8 november inleveren tussen 14.00 en 15.00 uur in de ontmoetingsruimte van de kerk. Of voor deze datum inleveren bij: Angelique Hermsen, Putterstraat 40 of Anita Ermers, Langenboomseweg 92 in Mill. Wij zorgen ervoor dat de dozen uitgedeeld worden in de allerarmste landen. Voor meer informatie kun je kijken op www.Actie4Kids.nl of bellen met Angelique Hermsen 0485 - 45 24 00.