Uitvaartverzorgsters Hanneke van Koolwijk (l) en Monique Gelsing-Janssen (r)

De naam is nog hetzelfde, evenals de aandacht voor ieders wensen rondom een afscheid. Toch heeft Uitvaartonderneming van Dijk de laatste jaren een grote verandering ondergaan met het vertrek van Ton van Dijk en de komst van uitvaart-verzorgsters Hanneke van Koolwijk en Monique Gelsing-Janssen.

Samen vormen zij het nieuwe gezicht van het bedrijf en verzorgen ze diverse uitvaarten in de regio Mill en Cuijk met alle respect voor de overledene, nabestaanden en eventuele lokale gebruiken.

De uitvaartverzorgsters

“Door ons goed te verdiepen in achtergrond, wensen en eventueel geloof van de overledene en diens nabestaanden, willen wij een uitvaart verzorgen die uniek is en waarin de overledene wordt herkend. Persoonlijke aandacht is onontbeerlijk bij de verzorging van een unieke uitvaart!” aldus Hanneke van Koolwijk, hier werkzaam sinds 2013. Sinds het voorjaar van 2016 is Monique Gelsing-Janssen ook actief als uitvaartverzorgster bij Van Dijk. Zij vindt het belangrijk dat iedereen in alle rust afscheid kan nemen van een overledene. Daarom probeert zij de nabestaanden zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen zodat zij zich puur kunnen richten op de emoties rondom het afscheid. Na een overlijden begeleidt een van beide uitvaartverzorgsters de nabestaanden van het eerste gesprek tot na de uitvaart met een nazorggesprek.

Informeren en herdenken

Naast persoonlijke begeleiding vindt Uitvaartonderneming van Dijk informeren en herdenken ook belangrijk. Daarom vinden er geregeld diverse bijeenkomsten plaats, zoals het jaarlijkse herinneringsconcert en de open dag en diverse interessante lezingen zoals over nalatenschap. Op de vernieuwde site www.vandijk-uitvaart.nl/over-van-dijk/activiteiten leest u hier meer over.

Uitvaartonderneming van Dijk, voor een uitvaart met zorg, aandacht en betrokkenheid
Wanroijseweg 42, Mill
0485 - 45 28 68
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.vandijk-uitvaart.nl