Koken is een van de vele hobby’s bij het Senioren Hobby Centrum.

Laat u vaak de regie aan de ander over? Is uw eigen inbreng te klein? Zou u willen leren om minder afwachtend te zijn en u actiever op te stellen? De kans dat een ander het voor u invult wanneer u te afwachtend bent, is groot.

Wanneer u het niet invult dan pakt de ander vaak de regie. Waardoor u zich in de verdedigende houding moet opstellen.

Het zit in de meest eenvoudige voorbeelden. U had zich voorgenomen om deelnemer te worden van het Senioren Hobby Centrum-Mill. Maar u ondernam geen stappen of u maakte het niet bespreekbaar. Waarop uw partner vraagt: ‘ heb je zin om een eindje te wandelen?’. En op dat moment moet u uitleggen dat u eigenlijk van plan was om actief deelnemer te worden bij het SHC en dat u niet zoveel zin hebt om te gaan wandelen. Kortom: wat u niet invult, vult een ander snel voor u in.

Passiviteit draagt zeker niet bij aan het gevoel van eigenwaarde, zelfrespect en zelfvertrouwen. Hoe meer u de regie weggeeft en hoe meer u het initiatief van anderen laat afhangen, hoe minder uw goede gevoel over uzelf zal zijn. Mensen die te afwachtend zijn schuiven vaak hun verantwoordelijkheid af op externe gebeurtenissen of op anderen.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen bij het Senioren Hobby Centrum in Mill daar kunt u kennismaken met ruim 20 verschillende hobby’s. Daar is heel veel mogelijk, de combinatie leren, delen en ontspanning gaan daar samen in een unieke formule. Samen actief bezig zijn is nu mogelijk, overdag en in de avonduren. Iedereen vanaf 50 jaar en uit de wijde omgeving is hartelijk welkom om eens te komen kijken.

Interesse mail of bel even onze man Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0485 - 47 10 79 / 06 - 13 50 31 37. Meer info zie www.seniorenhobbycentrum.nl.